Alla brinner vi…

…för något. Själv har jag börjat prata allt mer känna att jag har ett ökande behov av att dela med mig av de upplevelser och känslor jag gått igenom som anhörig -inte bara som förälder, utan också som partner,  och även dela med mig av de erfarenheter som jag i processen samlat på mig under resans gång. 
 
Det började ju med att min samtalskontakt frågade mig om jag kunde tänka mig att komma och berätta om det på en utbildning för blivande brukarstödjare -efter att jag hade uppmärksammat honom på att det faktiskt är en stor skillnad på att vara anhörig som förälder och att vara anhörig som en partner i en relation. 
 
Nu har jag fått möjlighet att kunna delta i en grupp via Halmstad kommun som i samarbete med vuxenskolan har något som heter PRIO utbildning och innebär att man får ‘lära’ sig att utifrån egna diagnoser och erfarenheter bli en informatör ut mot samhället. 

 
 
 
Och sist men inte minst -idag har jag varit med om något otroligt spännande! Jag blev för ett tag sedan kontaktad av en journalist med anledning av det jag skrivit om just att vara anhörig och idag blev jag intervjuad. JAG liksom… 
 
Så nu får vi se vad som händer här näst…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s